Zioxi

Zioxi

Een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op.

Enkele voorbeelden die wij aanbevelen:

OnView Chromebook oplaad Trolley

Compact, eenvoudig te gebruiken en met OnView web  technologie

De zioxi OnView Chromebook oplaad trolleys bieden opladen en opslag voor 16, 20 of 32 kleinere laptops, Chromebooks en tablets zoals de HP, Dell en Acer Chromebooks en de MacBook Air. Chromebook en laptop apparaten worden horizontaal opgeslagen op de planken waardoor de toegang eenvoudig met slechts een korte lengte van voedingskabel aan elke plank.

zioxi OnView technologie biedt Green, Smart & Timed Charge opties met lokale, web en automatische controle schema; configureerbare op regels gebaseerde waarschuwingen om te markeren wanneer trolleys niet zijn aangesloten, vergrendeld of op de juiste locatie aan het eind van de dag staan; de status en het gebruik van informatie, zoals hoeveel apparaten worden opgeladen, of het opladen is voltooid en hoeveel een trolley wordt gebruikt.

OnView Laptop oplaad Trolley

Compact, eenvoudig te gebruiken en met OnView web  technologie

De zioxi OnView Laptop oplaad trolleys bieden opladen en opslag voor 16 of 32 grote laptops, zoals die van HP, Dell, Apple en Acer. Laptops worden horizontaal opgeslagen op de planken waardoor de toegang eenvoudig met slechts een korte lengte van voedingskabel voor elke plank.

zioxi OnView technologie biedt Green, Smart & Timed Charge opties met lokale, web en automatische controle schema; configureerbare regels gebaseerde waarschuwingen om te markeren wanneer trolleys niet zijn aangesloten, vergrendeld of op de juiste locatie aan het eind van de dag; de status en het gebruik van informatie, zoals hoeveel apparaten worden opgeladen, of het opladen is voltooid en hoeveel een trolley wordt gebruikt.

zioxi iPad & Tablet oplaad Trolley

Compact en opgeruimde mobiele kar

zioxi ipad & tablet trolleys bieden opladen, veilige opslag en eenvoudig transport 16, 20, 32 of 40 iPads of tabletten. De zioxi iPad trolley biedt opladen voor iPads, iPad mini en de meeste andere tablets in alle standaard hoes ontwerpen.

Er wordt slechts een korte lengte van de USB-kabel aangeboden aan elke plank om de trolley netjes en opgeruimd te houden. Het ontwerp van de trolley ondersteunt draadloze synchronisatie van apparaten. Deuren kunnen  270 graden worden terug gevouwen voor een gemakkelijke toegang en er is de keuze uit digitale code of sleutelsloten. Digitale code sloten worden geleverd met een hoofdsleutel. De trolley heeft een kleine, compacte behuizing met afsluitbare deuren en vergrendelbare wielen.

zioxi Laptop oplaad Trolley

Onopvallende trolley met eenvoudige kabelbeheer

De zioxi Laptop oplaad trolley biedt opladen en opslag voor 16 of 32 laptops. Laptops worden horizontaal op planken opgeslagen, zodat ze zelfs voor jongere kinderen gemakkelijk toegankelijk zijn, en slechts een korte lengte van de voedingskabel aan elke plank. De laptop adapters zijn netjes opgeborgen in een aparte elektrische vak met kabelwinders en adapter opbergplaatsen, allemaal verborgen achter het verwijderbare blauwe metalen paneel. Energiebeheer behoort tot de standaarduitrusting.

De zioxi Laptop oplaad trolleys hebben een RFID-kaart, sleutel of digitale code (met een hoofd sleutel) slot opties en deuren die 270 graden kunnen worden terrug gevouwen voor een gemakkelijke toegang. Geschikt voor full-size laptops.

zioxi BYOD oplaad kluis

Oplaad kluizen voor één of meerdere gebruikers voor laptops en tablets.

De 8 kast compartimenten zijn toegankelijk via individuele codesloten. Elke gebruiker kiest een 4 cijferige code en voert deze twee keer in om de deur te vergrendelen en om te heropenen. De volgende gebruiker herhaalt het proces, zodat elke kast compartiment kan worden gebruikt door verschillende mensen gedurende de dag. Er is een programmeerbare optie voor individuele gebruikers-codes voor specifiek gebruik en master-codes voor als codes worden vergeten. Ook verkrijgbaar met sleutelsloten.

De zioxi BYOD oplaad kluis biedt stopcontacten in elke kluis compartiment, voor situaties waarin een groot aantal apparaten moet worden opgeladen en gebruikers hun eigen stroomadapters meenemen.

De kluisjes zijn compact, stapelbaar en geschikt voor laptops (tot 15,6 “scherm maten), iPads, tablets en de meeste mobiele apparaten.

Voor klaslokalen, LRCs, ICT ruimtes en elke ruimte waar één of meerdere gebruikers zijn waar oplaad mogelijkheden nodig zijn voor mobiele apparaten. 

zioxi Oplaadbare powerHubs

Geen vloerdozen? Geen probleem!

De zioxi oplaadbare powerHubs zijn mobiele, op batterijen gebaseerde, stroom torens die stroom leveren en intelligente USB voeding voor maximaal 8 mobiele apparaten zoals laptops, Chromebooks, iPads en smartphones – overal en altijd.

De draadloze, oplaadbare hub vereist geen stekker in een stopcontact (behalve voor het opnieuw opladen).

U kunt kiezen uit verschillende stopcontact configuraties, hub hoogtes, kleuren en oplaadbare batterij capaciteiten.

Beheer van levensduur van de batterijen en veiligheid circuits standaard ingebouwd.

Geleverd met de essentiële  zioxi OnView web-app voor batterij- en laadbeheer, externe energiebeheer, en locatie- en gebruiksinformatie.

Een echte mobiele krachtcentrale.

zioxi M1 Computer Bureaus

Van tafel naar ICT computer bureau in een handomdraai

Druk eenvoudig naar beneden en het beeldscherm, toetsenbord en muis stijgen verticaal op,  waarbij standaard tafels onmiddelijk worden omgezet in computertafels met voldoende werkruimte.

De zioxi M1 pop-up computer tafels zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en afwerkingen en in de maten die geschikt zijn voor scholen, colleges, universiteiten, trainingsruimtes, vergader- en conferentieruimtes of waar u maar wilt dat uw ruimte multifunctioneel wordt gebruikt.

Enkele, dubbele of driedubbele tafels; de individuele tafels zijn in hoogte aan te passen, samenwerkingstafels in elk gewenst tafelontwerp.

zioxi T41 Student Tafels

Voor flexibele en aanpasbare leeromgevingen – de originele T41 tafels

In rijen, golven , samenwerkingsgroepen, individuele tafels rond een mobiele stroom- en gegevenshub voor ICT of klap de top op en stapel ze samen om een ​​ruimte te creëren. Tafels met wielen voor horizontaal stapelen of met vast blad zonder wielen. Voor een flexibele klaslokaal en ruimtes te creëren.

t41 Individual Student Tabel 60 ° – wigvorm t41, laat zes toe om in een cirkel rond een zioxi Wireless Power Hub te plaatsen.

t41 Individual Student Table 180 ° – vierkante t41, biedt eindeloze indelingsopties in combinatie met de T41 60 ° tafel.

Beschikbaar in vier kleuren, twee houtnerven en vijf verschillende vaste hoogtes (maat 2 tot maat 6) of met variable hoogteverstelling. Optionele centrale Roundel-lade, powerHub of tafel.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

[3cx-clicktotalk id=”1255″ title=”Live Chat & Talk item 1″]