SecureMe2

Een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op.

De wereld om ons heen is dreigender dan ooit

Neem maatregelen voordat het te laat is.

Wat is SAM?

SAM alarmeert wanneer preventieve maatregelen falen.

 

Om dit mogelijk te maken is een sensor in het netwerk noodzakelijk. De sensor communiceert met een high-tech innovatief security platform om de bedreigingen te ontdekken.
Daardoor een eenvoudige installatie, lage kosten en zeer snelle implementatietijd.

SAM
Scan Analyse Manage

Het SAM Cyber Alarm scant 24×7 uw netwerk op kwaadaardig gedrag. Realtime analyse of er niet gecommuniceerd wordt met foute bestemmingen, of het gedrag van uw apparatuur niet anders doet dan normaal en een zeer eenvoudige alarmering zodat snel de juiste maatregelen genomen kunnen worden.

Preventie alleen is niet meer voldoende

De preventieve maatregelen die we traditioneel gebruiken werken niet meer afdoende. Cybercriminelen weten precies hoe ze deze technologieën moeten omzeilen om toch uw netwerk binnen te dringen. Zonder analyse op het netwerkverkeer is het niet meer te constateren dat een hacker in uw netwerk zit. Zorg voor de installatie van het ondetecteerbare SAM Cyber Alarm.

Herken kwaadaardig gedrag

Realtime analyse van al het netwerkverkeer van alle aangesloten apparatuur.

Door het analyseren van al het verkeer op basis van bestemming en gedrag afgezet tegen de tijd kan ongewenst verkeer direct ontdekt worden. Elk kwartier worden de nieuwe dreigingen verwerkt in de systemen van SAM en wordt uw netwerkverkeer daarmee vergeleken.

SAM is eenvoudig te installeren. Tussen de router en de switch of met een Mirror port direct op de switch of router. De handleiding is niet langer dan één A4.

Er hoeft niets ingesteld te worden op SAM. Na plaatsing in het netwerk wordt direct al het verkeer beoordeeld op kwaadaardig gedrag.

Doordat het platform van SecureMe voor SAM al voor duizenden klanten actief is, is de implementatietijd niet langer dan het plaatsen van het kastje.

Cyber Security moet niet moeilijk zijn. Het MijnSAM portaal is dus gemaakt op basis van eenvoudig gebruik. Alarmen inzien zonder poespas. Snel de informatie om het probleem op te lossen.

Direct na installatie bewaakt SAM 24×7 uw netwerk. Direct alarm bij een ongewenste situatie. Een veilig gevoel.

Met het MijnSAM portaal direct alle informatie

Liever een SAM in uw 19″ rack ?

De SAM-Pro-1 heeft alle eigenschappen van de SAM-1 maar dan als rack-mount versie. Een handig display toont de status van de SAM en of alle aansluitingen goed zijn gemaakt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

[3cx-clicktotalk id=”1255″ title=”Live Chat & Talk item 1″]